Laatste nieuws

18 oktober 2010: Vernieuwd aanbod aan producten.

21 april 2010: Nieuwe website!

1 april 2010: Bij aankoop van een verzorgingsprocuct, een gratis styling borstel! *

15 maart 2010: Bij aankoop van shampoo, een gratis flesje conditioner! *

* Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Binnenzicht Onthaal

Hartelijk welkom

Welkom op de kersverse website! Kapsalon Coup Tif is een gezellige eenmanszaak in het hartje van Baasrode waar Anneke sinds 1985 haar beroep uitvoert. Aangezien het gelegen is aan het dorpsplein zijn er dus ook genoeg parkeermogelijkheden waar u uw auto kwijt kunt.

"Coup Tif"

U vraagt zich misschien af waar de naam van ons kapsalon vandaan komt? Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig en is gelegen in de hoofdstad van België nl. Brussel. In het Brusselse dialect betekent "Coup Tif" nl. "Ik ga naar de kapper".

Eenmanszaak

Kapsalon Coup Tif is dus een eenmanszaak, waar Anneke reeds 25 jaar ervaring achter de rug heeft, met alle voordelen die deze biedt: de mogelijkheid om de prijzen te drukken doordat er geen personeelskosten zijn en er is een betere planning mogelijk waardoor u nooit hoeft te wachten. Ook in de drukke perioden zoals eindejaar blijven wij op schema.

Openingsuren

Maandag en dinsdag is het kapsalon gesloten. We werken enkel op afspraak waardoor u nooit hoeft te wachten, wij verwachten dan ook wel dat de klant op tijd is en wanneer dit niet mogelijk is graag telefonisch contact op te nemen om ons hiervan op de hoogte te brengen. Indien u graag een afspraak had gemaakt kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Voor ons telefoonnummer verwijzen wij u graag door naar onze Contact pagina.